Studierejser med højt fagligt niveau

studietur-img

Kunne du tænke dig at komme på studietur til USA, Asien eller Afrika?

Det får du mulighed for som elev på JohannesGymnasiet. I fællesskab med eleverne planlægger vi studiture til mange spændende destinationer. Vores studierejser kan også gå til europæiske lande. Fælles for studierejser på JohannesGymnasiet er, at de har et højt fagligt niveau, som styrker dit udbytte i de fag, der deltager i rejsen.

Ud over det faglige udbytte får du også en stor oplevelse og nye sociale kompetencer, når du skal lære, hvad det vil sige at bo og leve i et fremmed land.

Vores rejser er noget, du vil huske - også efter gymnasiet. En af vores elever har eksempelvis udtalt: "Man kommer til at kende hinanden på en helt anden måde, og man får en masse oplevelser sammen. Glæd jer, det bliver ikke bedre".

Vores studierejser finder sted i 2.g og 3.g, og i 1.g er der intotur (national destination) for hele årgangen. Introturen rummer også et spændende fagligt program, der samtidig styrker sammenholdet i klassen og på tværs af årgangen.

Tidligere rejser

I efteråret 2013 rejste 3.y til Mumbai og Delhi. Se en video fra deres rejse her: