Fem Fede Dage på JG '19

Næste uge (47) er der Fem Fede Dage på JG. Her sætter vi fokus på, hvordan unge mennesker kan bidrage til at bremse klimaforandringerne. Den kommende uge indeholder blandt andet temaer som madspild, genbrug, transport og social bæredygtighed.

Både MinBy.dk og Hvidovre Avis har skrevet om de Fem Fede Dage på JG. Læs artiklerne her:

MinBy.dk

Hvidovre Avis

Tvangslæsning på JG

Læsning af skønlitteratur åbner verdener og fremmer dannelse.
På JohannesGymnasiet har vi derfor indført såkaldt tvangslæsning, hvilket DR har sat fokus på.

Læs DR-artiklen her

Bogvogn

Ro, velvære og klima

BÆREDYGTIG DANNELSE rimer på JG, og igen i år er der ro, velvære og klima på skemaet. Alle gymnasiets elever har nemlig mulighed for at tilmelde sig vores kursus i meditation og mindfulness samt deltage i skolens klimaudvalg. Det har Frederiksberg Bladet skrevet en artikel om.

Klik her for at læse artiklen

Digital dannelse på JG

Når de nye 1.g’er på JohannesGymnasiet begynder onsdag d. 14. august, er skemaet som altid spækket med forskellige former for læring – herunder undervisning i digital dannelse, og det har Hvidovre Avis skrevet nedenstående artikel om. Artiklen kan også læses her i E-avisen på side 6.

Translokation '19

Vi ønsker alle vores studenter held og lykke fremover. Vi kommer til at savne hver og en!

Side 1 ud af 15