Klimaudvalg

På JohannesGymnasiet tager vi grøn dannelse seriøst. At uddanne unge mennesker i nutidens globale verden forpligter. Unge mennesker skal rustes til en række omfattende klimamæssige og omstillingsmæssige udfordringer af hidtil uhørt størrelse. Visionen er at skabe bevidsthed om bæredygtighed og i så vidt muligt omfang gøre bæredygtighed til en del af undervisningen, hverdagen og elevernes tanker og handling. 

Derfor har vi et klimaudvalg bestående af elever og undervisere, som brænder for at gøre en forskel og som arbejder på at gøre JG så grønt som muligt. I klimaudvalget får eleverne mulighed for selvstændigt at søsætte bæredygtige projekter og arbejde med FN’s 17 verdensmål. 

Det er skolens overbevisning, at jo mere ansvar eleverne får til at tænke i nye bæredygtige baner, jo mere vokser de og vil have lysten til at gå ud og gøre en positiv forskel i verden.

Klimaudvalget arrangerer blandt andet Fem Fede Dage på JG - læs mere om projektet her.

Programmet for Fem Fede Dage: 

Mad-Mandag / Tøj-Tirsdag / Off-Onsdag / Transport-Torsdag / Festival-Fredag 

Hvis I ønsker at høre nærmere herom eller har konkrete forslag, kan I kontakte Liv Andersson Kihl, som er samfundsfagslærer og kontaktperson i klimaudvalget (Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).