Tilmelding til besøgsdag

Hvis du er interesseret i en besøgsdag på JohannesGymnasiet, skal du kontakte os telefonisk eller via nedenstående formular

En besøgsdag giver indtryk af undervisningen, mulighed for at tale med vores elever samt en fornemmelse af hverdagen på JG.

Alle forårets besøgsdage er afviklet, men du er meget velkommen til at kontakte os for at få planlagt en individuel besøgsdag, eller en besøgsdag for dig og dine kammerater.

I nedenstående formular (sidste rubrik med "evt. bemærkninger") kan du skrive forslag til datoer for en besøgsdag. Hvis du undlader at give datoforslag, kontakter vi dig og oplyser, hvornår en besøgsdag er mulig.

1. Navn*
    Indtast dit navn
  2. E-mail*
    Ugyldig e-mail